lauantai 24. huhtikuuta 2021

Missä olet lukijani

 Olet tullut Tuulan uuteen blogiin Sivuraiteelta elämään. Edellinen blogi Sivuraiteilla kulkija ilmeisesti hävisi blogitaivaaseen Hei kaikille!


Olen aloittamassa uutta blogiani tällä blogialustalla. Tarkoitus on jossain vaiheessa ajaa omat kotisivut alas, koska kaikkea ei kerkiä pitää yllä, mutta toistaiseksi minulla on myös kotisivut. Niitä ei ole kovin paljon päivitetty viime aikoina. Sieltä löytyy vanhoja blogitekstejäni.

Tulen kirjoittamaan kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Yksi asia, mitä haluan markkinoida, on tyytyväisyystaidot, joka ei ole niin helppo asia tässä maailman menossa.

Arjen kuvioissa juuri nyt vaikutan akselilla Itä-Helsinki - Itä-Vantaa, riippuen hieman asiasta. Arjessa toimin pappina, mutta myös monta muuta asiaa puuhaan.

Päätoimitan Saavu kirkkopostia, julkaisija Kirkkohallitus 

Vammaisten ja muiden erityisryhmien saavutettavuusasiat eli tasa-arvo ja erilaisuuden sietäminen ja hyväksyminen, ovat minulle eräs tärkeä asia elämässä. Olen myös kirjallisuusterapiaohjaaja, joten välillä siltäkin sektorilta kirjoittelen täällä. Yritän olla unohtamatta huumoria, joka tietty on omanlaistani. Minut löytää myös Twitteristä ja Instagramista. Facebookissa kaveripiirini on osittain rajattu.

Tervehtien,
SivuraiteilijaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Missä olet lukijani

 Olet tullut Tuulan uuteen blogiin Sivuraiteelta elämään. Edellinen blogi Sivuraiteilla kulkija ilmeisesti hävisi blogitaivaaseen Hei kaikil...